Επιτυχίες στα τελευταία τουρνουά του 2016

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2016, οι αθλητές/τριες της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας. Μετά την τιμητική συμμετοχή της Νικολέτας Αγγελάκη για 2η συνεχόμενη φορά στο Masters των 8 καλύτερων αθλητριών στην Ελλάδα (κορίτσια 16) και την κατάκτηση της 7ης θέσης (1η χρονιά στην κατηγορία 16), την σκυτάλη πήραν τα 12αρια που συμμετείχαν στο 5ο Ε3 που διεξήχθη στην Λάρισα (Ο.Α. Φοίβος Λάρισας) από τις 19 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο 4ο Πανελλαδικό Ε1, οι αθλητές/τριες μας, απέδωσαν και πάλι όμορφο τένις και παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας: Δύο 1ες θέσεις στα Αγόρια-Κορίτσια 12 (Μίζιος Αντώνης – Τσέλιου Ελένη), μια 2η θέση (Τριανταφύλλου Βασίλης) και μια 3η θέση (Μίζιου Ευαγγελία). Πιο συγκεκριμένα ανά κατηγορία:

img_1180

Τέλος, αγωνιστική παρουσία είχαν και τα 1Οαρια του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας σε πρωτάθλημα πράσινου γηπέδου υπό την αιγίδα της Ε’ ΈΝΩΣΗΣ και στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center. Ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος (2008) κατέκτησε την 2η θέση ενώ οι Μιχαλακόπουλος Άλκης (2009) και Νούλας Αλέξανδρος (2009) εκπροσώπησαν ελπιδοφόρα το μέλλον του ομίλου μας με τον καλύτερο τρόπο, υποσχόμενοι επιτυχίες στην συνέχεια.
Το Δ.Σ. του Ο.Α. Νίκαιας Λάρισας, συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες που συμμετείχαν, την προπονητική ομάδα, τους συνοδούς γονείς και κηδεμόνες, για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για την άψογη στάση τους και συμπεριφορά, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

1ος Μίζιος Α. - 2ος Τριανταφύλλου Β
1ος Μίζιος Α. – 2ος Τριανταφύλλου Β

1η Τσέλιου Ε. - 3η Μίζιου Ε.
1η Τσέλιου Ε. – 3η Μίζιου Ε.

Γκαρσίδη Μαρία
Γκαρσίδη Μαρία

Μπαλταγιάννη Φανή
Μπαλταγιάννη Φανή

Λαζαρίδη Μαρία (αριστερά)
Λαζαρίδη Μαρία (αριστερά)

Τριανταφύλλου Χρήστος
Τριανταφύλλου Χρήστος

Μιχαλακόπουλος - Παπαδημητρίου - Νούλας
Μιχαλακόπουλος – Παπαδημητρίου – Νούλας

Share Facebooktwitteryoutubemail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.